Gülsah Kayar weet wat ze doet in de keuken. Qua smaak natuurlijk. En als diëtist zorgt ze er ook voor dat het gezond is. Wij werkten met haar aan dit menu.
Ontbijt
Menemen
Tussendoor
Lunch
-
Kom Ezogelin Corbasi
-
2 volkoren boterhammen besmeerd met halvarine of margarine uit een kuipje
-
2 blokjes (20 gram) magere Turkse kaas (30% vet)
-
Glas halfvolle melk (150 ml)
-
Glas water
Tussendoor
Warme maaltijd
Türlü
-
4 opscheplepels groente (200 gram)
-
Neem 50 gram bulgur extra; 4-5 opscheplepels bulgur (200-250 gram)
-
100 gram rundvlees
-
Rauwkostsalade: stuk komkommer,1 tomaat
-
Glas ayran (75 ml Turkse yoghurt 3% vet)
-
Glas water
In de avond
sluiten