Bereiding
- Kook de tuinbonen in weinig water gaar en laat ze uitlekken en afkoelen.
-
Pel het sjalotje en de knoflook en snijd het klein.
-
Fruit de sjalot en de knoflook in de olie zacht.
-
Pureer de tuinbonen met de sjalot, de knoflook en de munt met een staafmixer of in de keukenmachine fijn.
-
Maak de puree op smaak met peper en wat citroensap. Voeg 1-2 eetlepels water toe om de puree wat smeuïg te maken.
-
Geef er repen komkommer en bleekselderij bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Probeer ook eens deze paprikadip bij de rauwkost.
Munt
Wikkel de rest van de munt in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de kruiden onderin de koelkast. De munt is nog ongeveer 4 dagen houdbaar. Thee van munt is ook heerlijk.