Bereiding
- Pel de sjalot en snijd klein.
- Was de wortel en snijd in plakjes.
-
Schil het stuk gember en rasp fijn.
-
Verwarm de olie en fruit hierin de sjalot en gember zacht.
-
Voeg de wortel toe en bak even mee.
-
Voeg het water met het stukje bouillontablet toe en kook de groente in 10 minuten gaar.
- Rooster de boterhammen.
- Was de courgette en snijd in plakken. Bak de courgette in de margarine lichtbruin.
- Was de sinaasappel en rasp wat van de schil. Pers de sinaasappel uit.
-
Pureer de soep in een keukenmachine of met een staafmixer.
- Voeg het sap van de sinaasappel toe en breng weer aan de kook.
-
Was de peterselie en snijd klein.
- Breng de soep op smaak met wat geraspte sinaasappelschil, peper en garneer met de peterselie.
-
Beleg
de helft van het brood met halvarine en kaas en de andere helft met de
courgette en rucola.
- Serveer de soep met de boterhammen.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.