Bereiding
- Kook de rijst met de Italiaanse kruiden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de groente schoon.
- Snijd de ui in snippers en de groente klein.
- Hak de walnoten grof.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Verwarm de helft van de margarine en bak hierin de ui zacht. Pers de knoflook erboven uit.
-
Voeg de courgette en wortel toe en bak de groente gaar.
-
Bak de paddenstoelen in de rest van de margarine gaar.
-
Meng de paddenstoelen door de rijst.
-
Schep de groente erop en strooi de peterselie en walnoten erover.
Variaties
Andere groente in huis? Dit recept is geschikt om restjes op te maken. De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn
van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik
Gezond?-app.