Materialen
Keukenmachine of staafmixer
Bereiding
- Kook het ei in 8-10 minuten hard.
-
Was de spinazie en laat uitlekken.
-
Pel de sjalot en snijd klein.
-
Fruit de sjalot in de margarine met wat peper glazig.
-
Voeg de uitgelekte spinazie toe en laat de groente slinken.
-
Giet het water erbij, breng aan de kook en los het stuk bouillontablet erin op. Kook de spinazie in de bouillon in 3 minuten gaar.
-
Pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine tot een gladde soep.
-
Pel het ei en hak klein.
-
Verdeel de soep over kommen en strooi het gehakte ei erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Sjalot:
Een sjalot heeft een fijnere smaak dan een ui. Bewaar een sjalot buiten de koelkast op een donkere, droge plek.
Spinazie:
Bewaar spinazie in de koelkast. De overige spinazie is heerlijk op een mozzarella tosti met olijven.