Bereiding
- Was de radicchio en komkommer en snijd klein. Meng de groente.
-
Bak het ontbijtspek in een droge pan lichtbruin en knapperig.
- Was de verse kruiden en hak klein.
-
Neem het spek uit de pan en laat afkoelen.
-
Verwarm wat tijm, de azijn en een scheutje water in de pan en roer het aanbaksel van het spek los.
- Voeg de verse kruiden toe en laat afkoelen.
-
Schep de dressing over de groente en verkruimel het spek erover.
Variaties
In plaats van radicchio kun je ook witlof of roodlof gebruiken.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Komkommer:
Bewaar komkommer in het plastic folie bij kamertemperatuur. Eenmaal aangesneden moet hij wel in de koelkast. Verpak het stuk komkommer in plasticfolie om uitdrogen te voorkomen. Komkommer is lekker op een broodje met avocado en paprika!