Materialen
Staafmixer of keukenmachine
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Maak de restjes groente schoon en snijd in blokjes.
- Laat de kikkererwten uitlekken en dep droog met een schone theedoek.
- Leg de groente en kikkererwten op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de olie en specerijen en zet het voor 20-25 minuten in de oven.
- Was de munt en snijd fijn. Voeg de yoghurt toe en meng met elkaar.
- Was de paprika en snijd in grove stukken.
- Maal de paprika met de hüttenkäse tot een saus met een staafmixer of in een keukenmachine.
- Besmeer de wraps met de paprikasaus, leg de geroosterde groente erop en top af met de yoghurtdressing.
- Garneer met het rode fruit.
Variaties
Je kunt hüttenkäse en halfvolle yoghurt vervangen door verrijkte sojayoghurt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Hüttenkäse:
Gebruik een schone lepel om wat uit het bakje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels. Bewaar de rest van de hüttenkäse afgedekt maximaal 4 dagen in de koelkast. Hüttenkäse is ook heerlijk op brood met verse kruiden of fruit.