Bereiding
- Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
- Maak de aardappelen en groente schoon en snijd in plakken.
- Kook de aardappelen in weinig water 5 minuten. Voeg de groente toe en kook nog eens 5 minuten.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Schil de gember en rasp fijn.
- Bak de ui en gember in de hete olie glazig. Voeg de currypasta en bak kort mee.
-
Voeg het water toe en breng aan de kook.
-
Laat de aardappelen en groente uitlekken en schep voorzichtig door het currymengsel.
-
Pel de eieren, snijd in parten en meng door de curry.
-
Was de koriander en snijd grof.
- Breng op smaak met wat citroensap en de koriander.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.