Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20 minuten net gaar.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd ze in snippers.
-
Maak de peper schoon en snijd fijn.
-
Snijd de aardappelen in dunne plakken.
-
Verwarm de helft van de margarine in een pan en bak hierin de plakken aardappelen in een paar minuten goudgeel.
-
Bak de ui, de knoflook en de peper een paar minuten mee.
-
Klop de eieren los met de melk en schenk het eimengsel over de aardappelen.
-
Leg een deksel op de pan en laat de eieren in 10 minuten gaar worden.
-
Was de courgette en snijd in dunne plakken. Stoof de courgette in de rest van de margarine in 6 minuten gaar.
-
Snijd de omelet in punten. Serveer de courgette en het brood erbij.
Ingrediënten over?
Rode peper:
Bewaar een peper maximaal 7 dagen in de koelkast. Verpak een stukje peper in huishoudfolie en bewaar het nog 2–3 dagen. Lekker in een soep of door een groentegerecht.