Bereiding
- Snijd de kip in dunne reepjes en was je handen.
-
Pel de knoflook.
- Was de broccoli en snijd in stukjes.
-
Bak de knoflook in de olie op een lage stand in een wok of koekenpan.
-
Neem de knoflook uit de pan en bak de kipfilet al omscheppend in de achtergebleven olie.
-
Was de basilicum.
-
Pureer de knoflook met de basilicum met een staafmixer.
-
Kook de aardappelschijfjes en de broccoli in weinig water in 4 minuten beetgaar en laat uitlekken.
-
Doe de groente, de aardappelen en de knoflook-basilicumpuree bij de kip en warm alles goed door.
- Breng op smaak met peper.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Basilicum:
Wikkel de rest van de kruiden in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de basilicum onderin de koelkast. Het is nog ongeveer 3 dagen houdbaar. Gebruik de rest in de spaghetti.