Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Schil de aardappelen en snijd in dunne plakken.
-
Breng de melk aan de kook, voeg de aardappelplakken toe en kook in 10 minuten gaar.
-
Snijd de rozemarijn grof.
-
Bestrijk een ovenschaal met de olie.
- Klop de eieren los.
-
Schep de eieren en rozemarijn door de aardappelen. Schep het mengsel in de ovenschaal.
- Bak de aardappeltaart in de oven in 30 minuten gaar en goudgeel. Dek eventueel af met aluminiumfolie als de taart te donker wordt.
- Was de komkommer en radijs en snijd in plakjes.
- Breng de groente op smaak met wat azijn, tijm en peper.
- Hak de pecannoten en strooi over de salade.
- Serveer de salade bij de aardappeltaart.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.