Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Kook in weinig water in 5 minuten gaar.
-
Maak de ui en de aubergine schoon en snijd in blokjes.
-
Verwarm de margarine en bak de aubergine gaar.
-
Fruit de ui kort mee.
-
Voeg de aardappelen toe. Breng op smaak met peper.
-
Klop de eieren los met de melk en voeg peper en Provençaalse kruiden toe.
-
Giet het eiermengsel in de pan en laat op lage warmtebron langzaam gaar worden.
- Serveer de boterhammen erbij.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Aubergine:
Bewaar aubergine op kamertemperatuur. Je kunt het maximaal 7 dagen bewaren in een voorraadkast of 1 jaar in de diepvries. Gebruik de rest van de aubergine in deze traybake.