Bereiding
- Was de aubergine en snijd hem in repen of blokjes.
-
Bak de aubergine in de olie in 10 minuten zacht.
-
Maak de ui, de knoflook en de champignons schoon. Snijd de ui en de knoflook in snippers en de champignons in plakken.
-
Snijd de abrikozen in reepjes.
-
Verwarm de rest van de olie en fruit hierin de ui en de knoflook met de specerijen. Bak de champignons mee.
-
Voeg de abrikozen en de tomatenblokjes toe en laat dit 10 minuten sudderen.
-
Spoel de kikkererwten in een vergiet af.
-
Meng de aubergine en de kikkererwten door de groente en stoof het geheel nog 5 minuten.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze 'Kies Ik Gezond?'-app.
Ingrediënten over?
Champignons:
Rauwe champignons zijn in de koelkast nog 3 dagen houdbaar. Bewaar ze in een papieren zak of plastic bakje. Bak overgebleven champignons met een beetje ui of prei en eet ze op brood of gebruik ze in een pasta met geroosterde groente.