Bereiding
- Was de groente en selderij. Pel de ui.
- Snijd de komkommer in plakjes, hak de selderij klein en maak er met de azijn een salade van.
-
Snijd de prei, wortel, ui, en rode peper klein.
- Hak de pinda's grof.
-
Maak een kruidenmix door de kurkuma, laos, het komijnzaad en korianderzaad te mengen.
-
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verwarm de helft van de olie in een wok en bak hierin de ui een paar minuten.
-
Voeg de wortel, prei, peper en kruidenmix toe en bak 5 minuten. Voeg de ketjap toe.
-
Verwarm de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de eieren.
-
Voeg de mie en taugé toe aan het groentemengsel en bak omscheppend mee.
- Leg de eieren erop en garneer met pinda's. Serveer met de komkommersalade.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.