Bereiding
- Laat de tofu uitlekken, snijd in plakken van een halve centimeter en doe ze in een afsluitbaar bakje.
-
Maak de gemberwortel schoon en rasp fijn.
-
Pel de knoflook en pers het boven de gember uit.
-
Voeg de sojasaus en olie toe en meng het mengsel door de tofu. Laat minimaal 15 minuten marineren in de koelkast.
-
Verwarm een koekenpan en bak de plakjes tofu een paar minuten aan beide kanten goudgeel.
-
Leg ze op een bord en druppel de sesamolie er overheen.
-
Was de rest van de groente en snijd de komkommer en radijs in plakjes en de wortel in de lengte in dunne repen. Breng op smaak met azijn.
-
Was de munt en koriander en snijd klein.
-
Meng de fritessaus en shiracha tot een sausje.
-
Snijd de baguette open en besmeer de onderkant met het sausje.
-
Beleg met de gebakken tofu, groente en verse kruiden. Breng op smaak met limoensap.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.