Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de kipfilet met peper en paprikapoeder. Bak de kip in de hete margarine in 15 minuten gaar en bruin.
-
Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in smalle boogjes.
-
Schil de sinaasappels dik en snijd het vruchtvlees in blokjes. Vang het sap op.
-
Maak van het sinaasappelsap met het citroensap, de yoghurt en wat peper een dressing.
-
Was het bieslook.
-
Snijd de olijven in plakjes.
-
Meng de blokjes sinaasappel, de dressing en de olijven door de bleekselderij en knip het bieslook erover.
-
Neem de kip uit de pan en giet 50 ml water in de pan. Roer het aanbaksel los en breng de jus aan de kook.
-
Serveer de kip, de jus en de aardappelen bij de bleekselderijsalade.
Allergie-informatie
Lees voor het gebruik van margarine het etiket.
Ingrediënten over?
Bleekselderij:
Bewaar de rest van een struik bleekselderij verpakt in plastic nog maximaal 7 dagen in de koelkast. Gebruik de rest in dit pastagerecht.