Bereiding
- Kook de boerenkool in 10 minuten gaar.
-
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Maak de champignons schoon en snijd in plakken.
-
Verhit de margarine en bak het rundergehakt gaar en rul. Breng op smaak met peper.
- Bak de ui en champignons 5 minuten mee.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de aardappelen met de melk, nootmuskaat en wat peper een puree.
-
Schep de boerenkool in een ovenvaste schaal en verdeel het gehaktmengsel erover.
-
Dek dit af met de aardappelpuree.
-
Laat er in een hete oven op 200 graden in 10 minuten een goudgeel korstje op komen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Champignons:
Bewaar champignons in de koelkast. Bak overgebleven champignons met een beetje ui of prei en eet ze op brood of verwerk ze in deze Hollandse groenteschotel.