Bereiding
- Schil de aardappelen.
- Breng een pan met weinig water aan de kook. Voeg de aardappelen toe en schep daarbovenop de boerenkool. Kook in 25-30 minuten gaar.
-
Pel de uien en snijd in halve ringen.
-
Fruit de uien met wat peper zacht in de olie.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Stamp de aardappelen en boerenkool met de hete melk en wat peper. Schep de uien erdoor.
-
Strooi de hazelnoten erover.
Variaties
Gebruik in plaats van 600 gram verse boerenkool 400 gram boerenkool uit de diepvries.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Uien:
Bewaar uien buiten de koelkast op een donkere, droge plek. Uien nemen snel vocht op en gaan dan rotten.