Bereiding
- Spoel de kidneybonen in een zeef af en laat uitlekken.
- Pel de knoflook en pers uit.
-
Maak een dressing van azijn, een scheutje water, de olijfolie en knoflook. Breng op smaak met peper. Meng de dressing door de kidneybonen.
-
Maak de andijvie schoon en laat de groente goed uitlekken. Snijd in smalle repen.
-
Snijd de gegrilde paprika's in repen.
-
Maak de radijsjes schoon en snijd in vieren.
- Maak de appel schoon en snijd in smalle partjes.
-
Meng de groente en de partjes appel door de kidneybonen en verkruimel de geitenkaas erboven.
-
Serveer het brood erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Gegrilde paprika:
Bewaar gegrilde paprika’s na het openen van de verpakking in de koelkast. Gebruik een schone vork om ze uit de verpakking te nemen, dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels. Gegrilde paprika is ook lekker op een crostini met sardientjes.