Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Pel de ui en snijd hem in halve ringen.
-
Smoor de uienringen in 1 eetlepel margarine in 10 minuten zacht.
-
Boen een sinaasappel goed schoon en rasp het buitenste van de schil. Pers de sinaasappels uit.
-
Snijd het stukje peper en de knoflook fijn.
-
Breng het sinaasappelsap met de peper, de knoflook en de geraspte sinaasappelschil aan de kook.
-
Roer de maïzena met een lepel water glad en roer dit door het sinaasappelsap.
-
Kook de sinaasappelsaus een paar minuten zacht.
-
Bestrooi de tartaartjes met peper en bak ze in de rest van de margarine in 6-8 minuten bruin.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in ca. 5 minuten gaar.
-
Giet de broccoli af en schep het sinaasappelsausje erdoor.
-
Schep de uienringen op de tartaar en serveer dit met de aardappelen en de broccoli.
Allergie-informatie
Allergie info:
Kijk voor het gebruik van margarine op het etiket.
Ingrediënten over?
Spaanse peper:
Bewaar een peper maximaal 7 dagen in de koelkast. Verpak een stukje peper in plastic folie en bewaar het nog 2–3 dagen. Lekker in een soep of door een koolsalade.