Bereiding
- Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in roosjes. Schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Kook de groente in weinig water in een paar minuten net gaar.
-
Maak een dressing van de olie met de azijn en wat peper.
-
Laat de broccoli uitlekken.
-
Schep de dressing en de granaatappelpitjes door de nog warme groente en laat dit afkoelen.
-
Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in een bodempje water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
-
Pel de ui en snijd hem in halve ringen.
-
Fruit de ui in 1 eetlepel margarine in 10 minuten zacht.
-
Bestrooi de tartaartjes met peper en bak ze in de rest van de margarine in ca. 6 minuten bruin.
-
Schep de uienringen op de tartaar en serveer de aardappelen en de broccolisalade erbij.
Allergie-informatie
Lees voor het gebruik van margarine het etiket.
Ingrediënten over?
Bewaar de rest van de granaatappelpitjes in de gesloten verpakking nog maximaal 3 dagen in de koelkast. Gebruik granaatappelpitjes ook eens in dit lekkere toetje!