Materialen
Bakplaat, staafmixer of keukenmachine
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snijd de korsten van het brood. Leg het brood op een bakplaat.
-
Maak de prei schoon en snijd in dunne ringen.
-
Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.
-
Giet wat olie van de sardientjes bij de tomatenblokjes. Voeg de prei en wat Italiaanse kruiden erbij en pureer de tomatenblokjes met een staafmixer of in een keukenmachine tot een saus.
-
Laat de sardientjes uitlekken, snijd doormidden en verwijder de graatjes.
-
Bestrijk het brood met de tomatensaus en verdeel de champignons, sardientjes en kaas erover.
-
Bak de pizza in de oven in 10 minuten gaar en knapperig.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kaas:
Bewaar een restje geraspte kaas in een goed gesloten verpakking maximaal 7 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.