Bereiding
- Rooster de sneetjes stokbrood in de broodrooster of onder de grill aan beide zijden lichtbruin.
-
Wrijf de sneetjes in met het teentje knoflook.
-
Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakken of reepjes.
-
Snijd de bosui in smalle ringen.
-
Was de basilicum en knip de blaadjes klein.
-
Verwarm de olie en bak hierin op hoog vuur de paddenstoelen met de uienringetjes snel voor er vocht uit de paddenstoelen treedt.
-
Pers de rest van de knoflook er bovenuit.
-
Maak dit op smaak met peper en de basilicum en schep het op het stokbrood.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Paddenstoelen:
Bewaar rauwe paddenstoelen in een papieren zak of plastic bakje. Ze zijn nog 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Gebruik de rest van de paddenstoelen bij een stukje vlees met aardappelpuree.