Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Maak de aardappelen schoon en snijd in blokjes.
- Maak een marinade van de cajunkruiden en olie.
-
Schep de helft van de marinade door de aardappelen en verdeel op een bakplaat.
-
Bak de aardappelen 10 minuten. Schep na 5 minuten een keer om.
-
Snijd de kipfilet in repen en meng de rest van de marinade erdoor.
-
Leg de kip naast de aardappelen en was je handen. Bak de aardappelen en kip in de oven 5 minuten.
- Pel de ui en snijd in halve ringen.
- Strooi de ui over de aardappelen en kip en bak nog eens 5 minuten.
-
Maak de spruitjes schoon en kook in weinig water in 10 minuten gaar.
- Maak de appel schoon en snijd in plakjes.
- Meng de appel met de rozijnen door de spruitjes.
-
Serveer de spruitjes bij de kip met aardappelen.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.