Bereiding
- Kook de lasagnebladen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Neem de bladen uit het water en leg afgedekt naast elkaar.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui klein, de prei in ringen, de groene selderij in reepjes en de paddenstoelen in plakken.
-
Verwarm de olie en fruit de ui en groene selderij 2 minuten. Bak de paddenstoelen en prei kort mee.
-
Hak de noten grof.
-
Meng de noten door de groente en maak het op smaak met wat peper en Provençaalse kruiden.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel het mengsel over de lasagnebladen en rol op. Leg de rolletjes naast elkaar in een ovenschaal. Schep de rest van de vulling erover.
-
Meng de kaas door de yoghurt en schenk dit erover.
-
Laat de cannelloni in de oven 10 minuten grillen.
Variaties
Groene selderij kun je vervangen door bleekselderij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Groene selderij:
Bewaar de rest afgedekt nog maximaal 7 dagen in de koelkast of 1 jaar in de diepvries. Of gebruik een overgebleven stengel voor deze bruine bol met eiersalade