Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de sperziebonen schoon.
-
Pel de ui en de knoflook. Snijd de ui klein.
-
Maak de champignons schoon en snijd in vieren.
-
Hak de noten grof, rooster ze in een droge pan en laat ze afkoelen.
-
Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Verwarm de margarine en fruit hierin de ui en het hele teentje knoflook zacht.
-
Schenk er hetwater bij.
-
Voeg de champignons toe en kook dit een paar minuten zacht.
-
Maak op smaak met peper. Verwijder het knoflookteentje.
-
Meng het volkorenmeel met wat water tot een glad papje en bind hiermee het vocht tot sausdikte.
-
Roer de zuivelspread erdoor.
-
Roer de helft van de noten door de ragout en strooi de rest erover. Serveer de sperzieboontjes en de rijst erbij.
Allergie-informatie
Allergie info:
Lees voor het gebruik van margarine het etiket.
Ingrediënten over?
Zuivelspread:
Bewaar een rest zuivelspread in het gesloten kuipje maximaal 1 week in de koelkast . Gebruik een schoon mes om wat uit het kuipje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels.
Zuivelspread is ook lekker in deze wrap met tonijn en groente.