Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en knoflook in snippers, de paprika in blokjes en de bleekselderij in boogjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin het gehakt al roerend gaar en rul.
- Bak de ui, knoflook en tomatenpuree kort mee.
-
Bak de paprika en bleekselderij een paar minuten mee.
-
Voeg de tomatenblokjes toe en laat dit 5 minuten sudderen.
-
Spoel de bruine bonen af.
-
Meng de bruine bonen door het groente-gehaktmengsel en warm dit goed door.
-
Was de koriander en snijd klein.
- Breng de chili op smaak met paprikapoeder en chilipoeder. Strooi de koriander erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.