Bereiding
- Dep de zalm droog en bestrijk met chilisaus. Laat dit even staan.
-
Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pel de ui en snijd in halve ringen.
- Maak de peper schoon en snijd fijn.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd in smalle reepjes.
- Kook de snijbonen in weinig water in een paar minuten gaar.
- Verwarm de helft van de olie en bak hierin de zalm aan beide zijden bruin en gaar.
-
Verwarm de rest van de olie in een wok of braadpan en fruit hierin de ui met de peper zacht.
-
Voeg 2 eetlepels water toe en warm dit even door.
-
Meng het uimengsel en de snijbonen door de gare rijst en maak het eventueel op smaak met nog wat chilisaus.
-
Leg de zalm erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Spaanse peper:
Bewaar een peper maximaal 7 dagen in de koelkast. Verpak een stukje peper in plastic folie en bewaar het nog 2–3 dagen. Gebruik de rest in de tofu met ananassalsa.