Bereiding
- Bereid de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de Chinese kool en peper schoon en snijd in reepjes.
-
Maak de champignons schoon en snijd in vieren.
-
Verwarm de helft van de margarine in een wok en roerbak de Chinese kool en peper op een hoge stand tot de groente is geslonken.
-
Bak de champignons kort in de rest van de margarine en voeg de gare linzen toe. Breng op smaak met paprikapoeder.
-
Hak de pinda’s grof en strooi over de Chinese kool.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Champignons:
Bewaar de rest van de champignons in een plastic bakje of papieren zak nog maximaal 3 dagen in de koelkast.
Gebruik ze in deze lekkere auberginestoof.