Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd klein.
-
Verhit de olie in een pan en bak hierin de ui en knoflook.
-
Voeg in delen de boerenkool toe en laat slinken.
- Spoel de kikkererwten af in een zeef en laat uitlekken.
-
Verwarm
het water. Los het stukje bouillontablet op in het hete water.
-
Voeg de couscous, kikkererwten en hete bouillon toe aan de groente.
-
Laat 10 minuten met de deksel op de pan garen op lage temperatuur.
-
Was de citroen. Rasp wat van de schil en pers het sap uit.
-
Breng de couscous op smaak met wat citroenschil, -sap en peper.
Variaties
Serveer met een handje gedroogd fruit, zoals rozijnen of dadels.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.
Rooster de overige kikkererwten en gebruik in een salade of soep, zoals deze romige bloemkoolsoep.