Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd klein.
-
Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook.
-
Voeg in delen de boerenkool toe en laat slinken.
-
Was de kikkererwten af in een zeef en laat uitlekken.
-
Los het stuk bouillontablet op in het hete water.
-
Voeg de couscous, kikkererwten en bouillon toe aan de groente.
-
Laat 10 minuten met de deksel op de pan garen op laag vuur.
-
Was de citroen. Rasp de schil af en pers de citroen uit.
-
Breng de couscous op smaak met wat citroenschil, -sap en peper.
Variaties
Serveer met een handje gedroogd fruit, zoals rozijnen of dadels.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Kikkererwten:
Bewaar kikkererwten in een afgesloten bak maximaal 2 dagen in de koelkast. Rooster de overige kikkererwten en gebruik in een salade of soep, zoals deze romige bloemkoolsoep .