Bereiding
- Doe de couscous in een kom.
-
Breng het water aan de kook en los hierin het stukje bouillontablet op.
-
Schenk de bouillon over de couscous en roer dit met een vork er door. Laat de couscous 10 minuten wellen.
-
Maak de bosuien schoon en snijd ze in ringen.
-
Was de citroen, rasp de schil af en pers het sap uit.
-
Meng de helft van de bosui, de helft van de olie, de geraspte citroenschil, het citroensap en wat peper door de couscous. Laat de couscous afkoelen.
-
Maak de sperziebonen en de wortel schoon. Snijd de sperziebonen in stukjes en de wortel in halve plakjes.
-
Kook de sperziebonen en de wortel in 10 minuten gaar.
-
Laat de groente afkoelen en schep ze door de couscous.
-
Snijd de tofu in blokjes.
-
Bak de tofu met de rest van de bosui in de rest van de olie lichtbruin.
-
Schep de couscous met de groente op een grote schaal en schep de tofu erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt in een schaaltje met water maximaal 2 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.
Gebruik de rest in een stamppot.