Bereiding
- Meng de couscous met wat ras el hanout in een kom.
-
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Maak de citroen schoon en rasp wat van de schil. Pers de citroen uit.
-
Was de groente. Snijd de tomaten in parten en de komkommer in de lengte doormidden. Verwijder met een lepel het zaad en snijd de helften in boogjes.
-
Was de peterselie en snijd fijn.
-
Klop een dressing van de peterselie, het citroensap, wat water, ras el hanout en de helft van de olijfolie.
-
Meng de groente, dressing en geraspte citroenschil door de couscous.
-
Snijd de kip in smalle repen en bestrooi met peper.
-
Bak de kip in de rest van de olie in 8 minuten gaar en lichtbruin.
- Serveer de kip bij de couscoussalade.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Rucola:
Gebruik de rucola niet meer als de THT-datum is verstreken. Bewaar een aangebroken verpakking rucola nog 2-4 dagen in de koelkast. De overige rucola is heerlijk op een broodje met muhammara en komkommer.