Bereiding
- Bereid de couscous met het stukje bouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Kook de eieren in weinig water in 8-10 minuten hard.
- Maak de citroen schoon en rasp wat van de schil. Pers de citroen uit.
-
Was de groente. Snijd de tomaten in parten en de komkommer in plakjes.
-
Was de peterselie en hak klein.
-
Pel de eieren en snijd in parten.
-
Meng de groente door de couscous en breng de salade op smaak met de peterselie, olijfolie, citroenschil, peper en het citroensap.
- Serveer de eieren op de salade.
Variaties
Je kunt de peterselie ook vervangen door munt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Verse kruiden:
Wikkel de rest van de kruiden in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de kruiden onderin de koelkast. Ze zijn nog ongeveer 4 dagen houdbaar of vries de kruiden in.