Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de courgette en de paprika’s in blokjes, de ui in snippers en de tomaten in stukjes.
-
Snijd de tofu in kleine blokjes. Bestrooi de blokjes tofu met peper en paprikapoeder.
-
Verwarm de helft van de olie en fruit hierin de ui glazig.
-
Bak de tofu kort mee.
-
Voeg de rest van de groente toe en smoor de groente enkele minuten.
-
Verwarm in een andere pan de rest van de olie en fruit hierin de specerijen tot ze gaan geuren.
-
Voeg de couscous toe aan de specerijen en schenk er het water bij. Breng aan de kook. Roer met een vork de korrels los en laat de couscous met een deksel op de pan 10 minuten wellen.
-
Voeg de groente en de tofu toe en warm het geheel goed door.
-
Was de koriander en knip de blaadjes en steeltjes klein.
- Breng de couscous op smaak met peper en de koriander.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast. Eet de rest van de tofu met tomaten en rijst.
Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar.