Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de groente schoon en snijd in stukken.
-
Snijd de kipdijfilet in blokjes en was je handen.
-
Verwarm de olie in en bak hierin de kip en de ui lichtbruin.
-
Pel de knoflook en pers boven de kip uit.
-
Voeg kerriepoeder toe en bak dit kort mee tot het gaat geuren.
-
Voeg het water, de sperziebonen en tomaten toe en stoof het gerecht 10 minuten.
-
Voeg de bloemkool en de champignons aan de kip toe en stoof het gerecht in 5-10 minuten gaar.
-
Serveer de rijst erbij.
Variaties
Liever geen vlees? Vervang de kip door vegetarische kipstukjes of tofu.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Champignons:
Bewaar champignons in de koelkast. Bak overgebleven champignons met een beetje ui of prei en eet ze op brood. Gebruik een restje groente bijv. in een broodbakje met groente-eierragout.