Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Fruit de ui zacht in de margarine.
-
Doe de doperwtjes bij de ui en stoof de erwten in een paar minuten gaar.
-
Meng de tomatenblokjes door de doperwten.
-
Maak de groente op smaak met peper en tijm.
-
Pel de eieren en halveer ze.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Serveer de halve eieren en de aardappelpuree bij de groente.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Tomatenblokjes
Doe een rest tomaten over in een schaal of koelkastdoosje. Bewaar de tomaten afgedekt in de koelkast maximaal 2 dagen. Verwerk de rest in deze gevulde aardappelen.
Vries de tomaten eventueel in een diepvriesdoosje in en bewaar het maximaal 12 maanden.