Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal. Kook de sperziebonen in 10 minuten gaar.
-
Pel de sjalot en de knoflook en snijd dit klein.
-
Maak een dressing van de sjalot, de knoflook, de olie, azijn, 1 eetlepel water, de mosterd en peper.
-
Spoel de kidneybonen en witte bonen in een vergiet onder de kraan af en laat ze goed uitlekken.
-
Meng de dressing door de sperziebonen, kidneybonen en witte bonen en laat dit op een koele plaats een half uur intrekken.
-
Was de radijs onder stromend water en snijd de radijs in vieren.
-
Schep de radijs door het bonenmengsel.
Ingrediënten over?
Sjalot
Een sjalot heeft een fijnere smaak dan een ui. Bewaar sjalotjes buiten de koelkast op een donkere, droge plek. Gebruik de rest van de sjalotjes in deze heerlijke aardappel-sjalottenpuree.