Bereiding
- Was de farro in een zeef. Kook de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui in ringen en de koolraap en paprika in reepjes.
-
Warm de grill voor.
- Pel de knoflook en snijd fijn.
-
Doe de groente in een lage ovenvaste schaal en meng er de azijn, olie, knoflook, tijm en wat peper door.
-
Laat de groente 15 cm onder de hete grill in 15-20 minuten gaar worden. Schep de groente af en toe om.
-
Was de selderij en snijd fijn.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Meng de selderij en de hazelnoten door de farro en serveer de geroosterde groente erbij.
Extra informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Variaties
Vervang de farro door tarwekorrels of bulgur. Volg de aanwijzingen op de verpakking.
Gebruik koolrabi of een stuk koolraap i.p.v. meiraap.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Selderij:
Wikkel de rest van de selderij in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de kruiden onderin de koelkast. Ze zijn nog ongeveer 4 dagen houdbaar of vries de kruiden in. Gebruik selderij in deze lekkere omelet met oesterzwammen.