Bereiding
- Snijd de pitabroodjes in puntjes of blokjes.
-
Meng de helft van de olie met de ras el hanout en schep dit door het brood.
-
Bak het brood in een pan of broodrooster lichtbruin.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de sla in repen, snijd de radijs in vieren en halveer de tomaten
-
Snijd de komkommer in de lengte in tweeën en snijd de helften in plakken.
-
Snijd de bosui in ringen.
-
Was de kruiden en snijd klein.
-
Meng de groente en kruiden en breng op smaak met de rest van de olie en citroensap.
-
Meng er de puntjes brood door.
-
Strooi de walnoten en wat sumak over de salade.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Verse kruiden:
Bewaar de rest van de kruiden tussen velletjes nat keukenpapier. Bewaar dit onderin de koelkast. Ze zijn ongeveer 3 dagen houdbaar. Gebruik de rest van de peterselie en munt in dit heerlijke couscousgerecht.