Bereiding
- Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
- Was de citroen, rasp wat van de schil en pers het sap uit.
-
Breng het water met het stukje bouillontablet aan de kook.
-
Doe de couscous in een kom en giet de bouillon erover. Roer er met een vork de geraspte citroenschil en het citroensap door en laat de couscous afgedekt 10 minuten wellen.
-
Was de kruiden en knip ze klein.
-
Maak de groente schoon en snijd het in plakken of blokjes.
-
Meng de helft van de kruiden en de olie door de couscous.
-
Meng de rest van de kruiden door de groente.
-
Pel de eieren en snijd ze in parten.
- Serveer de parten ei en de salade bij de couscous.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Verse kruiden:
Wikkel de rest van de kruiden in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de kruiden onderin de koelkast. Ze zijn nog ongeveer 4 dagen houdbaar of vries de kruiden in.
Komkommer:
Verpak een stuk komkommer in plasticfolie om uitdrogen te voorkomen. Gebruik de rest van de komkommer in deze heerlijke kruidensalade.