Materialen
Bakpapier, bakplaat, staafmixer/keukenmachine
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg een stuk bakpapier op een bakplaat.
-
Maak de groente schoon. Snijd de ui in halve ringen en de pompoen, wortel
en knolselderij in blokjes.
- Bestrooi de groente met peper en meng met de helft van de olie.
- Verdeel de groente op de bakplaat en grill in de oven in 20-25 minuten gaar. Schep de groente halverwege een keer om.
-
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Laat de tofu uitlekken, snijd in blokjes en bestrooi met peper.
-
Bak de tofu in de rest van de olie goudgeel.
- Lepel de avocado uit de schil en pureer met de
yoghurt met een staafmixer of in een keukenmachine tot een gladde dressing.
Breng op smaak met peper.
-
Hak de hazelnoten grof en rooster in een
droge pan.
- Verdeel de dressing over de groente en strooi de hazelnoten erover. Serveer de tofu en pasta erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.