Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de venkel in dunne parten, de paprika in reepjes en de courgette en champignons in dunne plakken.
- Verwarm de olie in een grillpan en gril de groente in een paar minuten gaar.
-
Laat de groente afkoelen en bestrooi met wat peper en tijm.
-
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de vismoten met wat peper. Bak de vis in de hete margarine in 8 minuten gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
- Serveer de vis en de gegrilde groente bij de aardappelpuree.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Champignons:
Bewaar champignons in een zak of bakje. Ze zijn 2 à 3 dagen houdbaar in de koelkast. Bak de overige champignons met een beetje ui of prei voor op brood of gebruik ze in een heldere champignonsoep.