Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en de knoflook in snippers en de aubergines en tomaten in blokjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de blokjes aubergine zacht.
-
Bestrooi het vlees met peper.
-
Verwarm de margarine in een braadpan en bak hierin de vleesreepjes lichtbruin.
-
Bak de ui en de knoflook kort mee.
-
Voeg de aubergines, de blokjes tomaat, de gemalen komijn en eventueel nog wat peper toe. Stoof het geheel in 10 minuten gaar.
-
Geef de rijst erbij.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Zilvervliesrijst:
Zilvervliesrijst kan onder invloed van licht en zuurstof bederven. Dit komt doordat zilvervliesrijst vetter is dan witte rijst. Bewaar zilvervliesrijst op een koele donkere plaats. Om ongedierte in de keuken te voorkomen is het advies aangebroken pakken rijst in goed sluitende voorraadbussen te bewaren.
Zilvervliesrijst is ook heerlijk bij deze kalkoencurry met groente!