Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de radijs en de paprika schoon. Halveer de radijsjes en snijd de paprika in blokjes.
-
Was de andijvie, laat goed uitlekken en snijd het in repen.
-
Was de taugé en laat dit goed uitlekken.
- Was de koriander en snijd klein.
-
Klop een dressing van de azijn, koriander, peper en de helft van de olie.
- Meng de radijs, de paprika en de dressing door de andijvie.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
-
Snijd de biefstuk in smalle repen en was je handen.
-
Verwarm de rest van de olie en bak het vlees met de knoflook.
-
Voeg de taugé en cayennepeper toe en roerbak dit 1 minuut mee.
-
Roer de ketjap erdoor en neem de pan van het vuur.
- Serveer de salade en de rijst bij het vlees.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Koriander:
Bewaar de koriander onderin de koelkast. De kruiden zijn nog ongeveer 3 dagen houdbaar. Verwerk de rest in deze bonensoep.