Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon. Kook ze in weinig water in 8-10 minuten gaar.
-
Pel de sjalot en snijd in halve ringetjes.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
-
Snijd de biefstuk in dunne plakken en bestrooi met peper.
-
Verhit de margarine en roerbak het vlees in enkele minuten lichtbruin.
-
Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
-
Bak de sjalot en de champignons in de achtergebleven margarine. Strooi er peper over en schep het mengsel op het vlees.
-
Serveer de sperziebonen en aardappelen erbij.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Champignons:
Bak overgebleven champignons met een beetje ui of prei en eet ze op brood of maak er champignonsoep van.
Rauwe champignons zijn in de koelkast nog 3 dagen houdbaar. Bewaar champignons in een papieren zak of plastic bakje.