Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd de tofu in blokjes en schep de ketjap erdoor.
-
Maak de peper schoon en snijd klein.
- Maak de paprika, paksoi en knoflook schoon. Snijd de paprika in blokjes, paksoi in repen en knoflook in stukjes.
- Maak de bosui schoon en snijd in ringen.
-
Verwarm de olie en bak de peper zacht.
-
Voeg de tofu, paprika en knoflook toe en roerbak dit mee.
-
Schep de paksoi erdoor en bak alles in een paar minuten gaar.
-
Strooi de bosui erover en serveer de rijst erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Rode peper:
Bewaar een peper maximaal 7 dagen in de koelkast of 8 maanden in de diepvries. Bewaar een stukje peper afgedekt nog 2–3 dagen in de koelkast.
Lekker door een koolsalade of in een paprikasoep.