Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in wat water in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd de tempé in blokjes en bestrooi met cajunkruiden.
-
Maak het witlof schoon en snijd in de lengte in 6 parten.
-
Verwarm de helft van de olie en bak hierin het witlof in enkele minuten gaar.
-
Bak in de rest van de olie de tempé aan alle kanten lichtbruin.
-
Was de appel en snijd in blokjes.
- Voeg de appel toe aan de tempé en bak kort mee.
- Breng op smaak met cajunkruiden en strooi de granaatappelpitten erover. Serveer de tempé en de aardappelen erbij.
Variaties
Je kunt ook granaatappelpitten uit de diepvries halen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Granaatappel:
Bewaar granaatappels buiten de koelkast op een droge plek. Dek een halve granaatappel af en bewaar maximaal 2 dagen in de koelkast of 12 maanden in de diepvries. Gebruik de rest van de granaatappelpitten in yoghurt, op een geroosterde boterham met hüttenkäse of in deze rolletjes!