Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de vleesreepjes met peper. Bak het vlees in de hete margarine in 8 minuten gaar en lichtbruin.
-
Hak de pinda’s grof.
-
Maak de witlof schoon en snijd de stronkjes in de lengte in parten.
- Was de bosuien en snijd in smalle ringen.
-
Verhit de olie en bak hierin de bosuien zacht.
-
Voeg de witlof toe en roerbak in enkele minuten.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de aardappelen met de melk, peper en nootmuskaat een puree.
- Breng de groente op smaak met peper en strooi de gehakte pinda’s erover.
- Serveer de vleesreepjes en de aardappelpuree erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke
recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.