Materialen
Staafmixer of keukenmachine
Bereiding
- Spoel de kikkererwten af en laat uitlekken.
- Pureer de kikkererwten met een staafmixer of in de keukenmachine fijn.
-
Pers het teentje knoflook er boven uit.
-
Roer de gemalen komijn, yoghurt, olijfolie, het sap van de halve citroen en wat peper erdoor.
-
Maak de radijs schoon en snijd in dunne plakken.
-
Rooster het brood lichtbruin en laat het afkoelen.
-
Besmeer het brood met de hummus en beleg met groente.
Variaties
Probeer ook eens met paprika, alfalfa, kerstomaatjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Citroen:
Bewaar een aangesneden citroen met het snijvlak op een schoteltje of afgedekt met plasticfolie maximaal 4 dagen in de koelkast. Een schijf citroen is lekker in de thee of in paartjes bij vis of pasta gerechten.