Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken.
-
Maak de spruiten schoon. Halveer eventueel grote spruiten.
- Schil de knolselderij en snijd in blokjes.
-
Kook de aardappelen 15 minuten in weinig water. Kook de knolselderij en de spruitjes de laatste 5 minuten met de aardappelen mee.
- Pel de ui en snijd in stukken.
- Maak de courgette schoon. Halveer in de lengte en snijd de helften in stukken.
-
Pel de knoflook.
- Warm de oven voor op 200 °C.
-
Giet de aardappelen en groente af.
-
Meng de aardappelen en groente met de olie, peper, tijm en knoflook in een ovenvaste schaal.
- Rooster de ovenschotel gaar en goudgeel in 15-20 minuten.
-
Kook de eieren in 8-10 minuten hard. Pel en halveer ze.
- Serveer de eieren erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.